در تگزاس؛
اپل به دلیل نقض حق ثبت اختراع 308 میلیون دلار جریمه شد
دادگاهی در تگزاس شرکت اپل را به دلیل نقض حق ثبت اختراع شرکت فناوری پی ام سی به پرداخت جریمه کلان ۳۰۸.۵ میلیون دلاری محکوم نمود.
به گزارش لیزر تگ به نقل از زد دی نت، اپل بدون کسب اجازه از شرکت Personalized Media Communications که در سال ۱۹۹۵ تأسیس شده، از فناوری اختصاصی آن برای رمزگشایی اطلاعات برنامه نویسی شده در زمان دریافت داده ها بهره برده است.
اپل با این تخلف قانون مدیریت حقوق دیجیتال را نقض کرده است. استفاده بدون مجوز اپل از این تکنولوژی در اپلیکیشن فیرپلی اپل رخ داده که در فروشگاه آنلاین این شرکت و هم سرویسهای موسیقی اپل و آی تیونز موجود است.
پی ام سی نخستین بار در سال ۲۰۱۵ به همین علت از اپل شکایت نمود و آنرا به نقض هفت حق اختراع ثبت شده خود متهم کرد. اپل موفق شد برخی از این اتهامات را بر ضد خود رد کند، اما در نهایت شکست خورد و حالا موظف به پرداخت ۳۰۸.۵ میلیون دلار غرامت است.
منبع: لیزر تگ
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب