میزان آمادگی اپراتورها برای مقابله با بحران بررسی گردید
لیزر تگ: آذرماه سال قبل زمین لرزه ای در تهران رخ داد كه پس از آن برخی ها شب را در خیابان به بامداد رساندند. از آنجائیكه كشور ما برروی نوار زلزله خیز جهان قرار دارد، وقوع چنین رویدادهایی در كشور دور از انتظار نیست و باید آمادگی های لازم در این زمینه وجود داشته باشد. ازاین رو حوزه ارتباطات وفناوری اطلاعات برای پیشگیری از وقوع اختلالات و جلوگیری از قطع ارتباط مردم در مواقع بحران برنامه ریزی هایی را انجام داده و برای آزمایش آن ها مانورهایی در حوزه های مختلف برگزار می نماید.
به گزارش لیزر تگ به نقل از ایسنا، مرتضی رضایی - مدیركل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان تهران - در حاشیه جلسه كارگروه ارتباطات و فناوری اطلاعات ستاد مدیریت بحران استان و شهر تهران با اشاره به اینكه در زمان وقوع بحران نخستین نیاز افراد دسترسی به وسایل ارتباطی است اظهار داشت: با عنایت به اهمیت مبحث ارتباطات هنگام وقوع بحران، جلسه كارگروه مدیریت بحران استان و شهر تهران برای بررسی میزان آمادگی اپراتورها در زمان بحران برگزار گردید.
وی یكی از مهم ترین مشكلات هنگام وقوع زمین لرزه را قطع برق شهری و به طبع آن قطع شدن برق آنتن های اپراتورها دانست و اضافه كرد: برای پیشگیری از این مورد باید برای تامین برق مورد نیاز BTS پیش بینی لازم را كرد، البته اغلب سایت ها دارای باتری هستند اما باید به صورت مرتب رصد شوند و امكانات مورد نیاز ازجمله دیزل ژنراتور برای تامین برق مورد نیاز پیش بینی شود.
مدیر كل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان تهران در ادامه به برگزاری مانور پایش باتری آنتن های BTS اشاره نمود و اظهار داشت: سازمان تنظیم مقررات ارتباطات منطقه شمال در 26 و 27 تیرماه امسال مانوری در حوزه آزمایش منابع تامین برق آنتن های BTS اپراتورها برگزار كرد كه نتیجه آن ظرف چند روز آینده اعلام می گردد.
وی با اشاره به زمین لرزه ای كه در آذرماه سال قبل در تهران رخ داد، تصریح كرد: پس از وقوع زمین لرزه مذكور به اپراتورها تكلیف شد تا خویش را برای مواقع بحران به روز كنند، البته امروز همه اپراتورها گزارش های امیدواركننده از به روز بودن خود ارائه كردند اما هنوز كافی نیست و درتلاشیم تا همه نیازهای حوزه ارتباطی را در مواقع بحران پاسخ دهیم.
آمادگی در بحران وظیفه اپراتورها
حمید مختاری - مدیر تنظیم مقررات منطقه شمال - هم در جلسه كارگروه ارتباطات و فناوری اطلاعات ستاد مدیریت بحران استان تهران با تاكید بر اینكه وظیفه اپراتورها آمادگی در هنگام بحران است اضافه كرد: مانورهای متعددی برای آمادگی در زمان بحران برگزار شده و در جریان این مانورها تكالیف مدیران در حوزه های مختلف تعیین شده است.
90 درصد از مراكز مخابرات منطقه تهران مقاوم است
مصطفی سنایی - مشاور مدیر مخابرات منطقه تهران - با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای مدیریت بحران خاطرنشان كرد: اجرای مانورهای متعدد، آموزش به كاركنان مخابرات، تولید كانكس سیار تلفن همگانی، راه اندازی كانكس سیار دیزل ژنراتور همچون اقداماتی است كه برای مدیریت بحران صورت گرفت.
وی با اشاره به اینكه تابحال 90 درصد ساختمان های مخابرات مورد نیاز در مواقع بحران مقاوم سازی و مرمت شده اند، تصریح كرد: در تلاشیم تا آخر سال جاری ساختمان های باقی مانده را مقاوم سازی نماییم.
نماینده همراه اول هم در این جلسه با تاكید بر اینكه عمده مشكلات هنگام وقوع بحران قطعی برق است اظهار داشت: یك تیم متمركز كشوری تشكیل شده است كه وظیفه رصد سایت را بر عهده دارد، ایمن سازی سایت ها برای جلوگیری از سرقت، استفاده از كولر چند منظوره، طراحی پاور بانك، افزایش باتری لیتیومی و تولید هماهنگی با استان های معین برای مواقع بحران همچون اقدامات همراه اول در جهت مدیریت بحران به حساب می آید.
نماینده ایرانسل هم با اشاره به اینكه ظرفیت ژنراتورها را برای مواقع بحران افزایش داده ایم بیان كرد: هنگام وقوع زمین لرزه در آذرماه سال قبل 67 دیزل ژنراتور برای تهران در نظر گرفتیم، وی از تولید تیم های واكنش سریع در مواقع بحران اطلاع داد و بیان كرد: 30 سایت سیار در نقاط امن در نظر گرفتیم و كادر فنی هم به صورت مداوم شبكه را رصد می كنند و بیش از2000 باتری هم نصب شده است.
نماینده رایتل هم تولید برق اضطراری، مقاوم سازی دكل ها و افزایش ظرفیت شبكه های ارتباطی در نزدیكی مراكز مدیریت بحران، شناسایی تیم های مدیریتی، ثابت سازی تجهیزات لرزه ای در مراكز مخابراتی را بعنوان اقدامات قبل از وقوع بحران بیان كرد.
صمدایی - دبیر كار گروه ارتباطات و فناوری اطلاعات - ستاد مدیریت بحران گزارشی از شبكه اختصاصی بوجود آمده با ظرفیت 20 هزار كاربر توسط وزارت ارتباطات برای مواقع بحران را عرضه داد. در ادامه مطهری - نماینده شركت های وب و پیمانكار تولید شبكه گزارشی از روند اجرایی پروژه تولید شبكه ذكر شده را ارائه داد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب