به گزارش لیزر تگ به نقل از مهر، مهدی صفاری نیا در نشست خبری كه امروز بعنوان معرفی برگزیدگان جایزه برگزار گردید اظهار داشت: در جایزه مصطفی، مركز ما به سمت تولید بنیاد علم و فناوری در سطح جهان است و اكنون در این قالب فعالیت می كند.
وی با اشاره به اینكه ظرفیت های جایزه مصطفی بیش از اینها است تصریح كرد: این جایزه هر دو سال یكبار به دانشمندان جهان اسلام اعطا می شود؛ می توان این مراسم را هر سال یك بار برگزار كنیم تا در آن كارهای علمی برجسته جهان اسلام اعلام شود.
صفاری نیا اعطای جایزه مصطفی را حركتی به سمت بنیاد علم و فناوری در سراسر جهان معرفی نمود و ادامه داد: هم اكنون جایزه مصطفی(ص) با عنوان بنیاد علم و فناوری مصطفی در حال فعالیت است. از این رو می توان فعالیت های دبیرخانه جایزه مصطفی را به این بنیاد منتقل كرد.
دبیر شورای سیاست گذاری جایزه مصطفی با اشاره به اینكه در قالب این جایزه، برنامه های مشتركی مانند نشست های تبادل تجربیات علم و فناوری میان دانشمندان جهان اسلام را داریم كه تابحال دو دوره در تهران و مالزی برگزار شده است، بیان كرد: دور سوم این نشست ها در تهران و دور چهارم آن در كشور عمان برگزار می شود.
صفاری نیا اظهار داشت: برگزاری مسابقه علمی «كنز» از دیگر برنامه های دبیرخانه جایزه مصطفی است كه از سال جاری ۱۳ آذرماه آغاز خواهد شد؛ طی این مسابقه دانشمندان جهان اسلام كه در حوزه های سلامت، انرژی، محیط زیست، فناوری اطلاعات و بانكداری فعال هستند، می توانند گرد هم بیایند و رقابت كنند.
وی در مورد جایزه مصطفی اظهار نمود: جایزه مصطفی یك جایزه علمی و فارغ از مرزهای جغرافیای كشورها است و ارتباط سیاسی با كشورهای دیگر برقرار نمی نماید.
رئیس پارك فناوری پردیس اظهار نمود: این جایزه دو نوع ارتباط شامل ارتباط مستقیم با دانشگاه های جهان اسلام و ارتباط با دانشمندان برجسته بوجود می|آورد.
دبیر شورای سیاست گذاری جایزه مصطفی(ص) با اشاره به اینكه یكی از داوران این جایزه از كشور عربستان است، اظهار داشت: در صورتی كه نهادهای بین المللی ظرفیت های مناسبی در حوزه های علم و فناوری داشته باشند، ما از آن ها در برگزاری این جایزه و در سایر كشورهای جهان اسلام بهره می بریم.