بازی لیزر تگ در ایران
یك محقق حوزه نجوم با لیزر تگ مطرح كرد؛

اوج درخشش دنباله دار سوچینشان اطلس در ۲۲ مهر در آسمان ایران

اوج درخشش دنباله دار سوچینشان اطلس در ۲۲ مهر در آسمان ایران به گزارش لیزر تگ، یک محقق حوزه نجوم با اشاره به این که اوج درخشش دنباله دار سوچینشان اطلس در 22 مهر در آسمان ایران خواهد بود، اظهار داشت: در نیمه دوم مهرماه 3 بارش شهابی کم فروغ خواهیم داشت.



کاظم کوکرم در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره ی رخدادهای نجومی در ایام پیش رو اظهار داشت: مهم ترین رویدادی که اینروزها منتظرش هستیم، درخشش دنباله دار «سوچینشان-اطلس» است. امیدوار هستیم پس از ۲۰ مهرماه وقتی دنباله دار را در شامگاه می بینیم، آنقدر پر نور شود که بتوانیم با چشم غیرمسلح آنرا مشاهده نماییم. تا چند روز گذشته این دنباله دار در صبحگاه قبل از طلوع خورشید در افق مشرق دیده می شد اما از آسمان نیمکره شمالی آنقدر پرنور نبود که بتوان با چشم غیرمسلح آنرا به سادگی دید. البته در ایران خیلی از عکاسان نجومی توانستند تصاویر بسیار جذابی را از این دنباله دار در ایام گذشته ثبت کنند.
سردبیر اسبق مجله نجوم با اشاره به این که این دنباله دار حوالی ۱۹ و ۲۰ مهرماه در آسمان شامگاهی ایران قابل مشاهده می باشد، اظهار داشت: بهترین زمان مشاهده دنباله دار سوچینشان-اطلس ۲۲ مهرماه از ساعت ۱۸: ۱۷ دقیقه تا ۱۸: ۴۵ دقیقه با چشم غیرمسلح قابل مشاهده خواهد بود و امیدواریم آنقدر پرنور باشد که ساکنان نیمکره شمالی بتوانند با چشم غیرمسلح آنرا ببینند و اگر این اتفاق رخ دهد، می توان از آن با عنوان پدیده نجومی سال تعبیر کرد اما آن چه از شواهد بر می آید بیشتر محتمل است که با تلسکوپ و دوربین دوچشمی بتوانیم این دنباله دار را مشاهده نماییم.
وی با اشاره به وقوع ۳ بارش شهابی در مهرماه اضافه کرد: نخست «بارش شهابی اژدهایی مهرماه» و دیگری «بارش شهابی اژدهایی» است اما هر دو خیلی کم فروغ هستند و ما در بهترین حالت اگر نور ماه، آلودگی نوری، ابر و غبار در آسمان نداشته باشیم و کانون بارش بالای سر آن باشد، از این دو بارش شهابی چیزی حدود ۵ تا ۱۰ شهاب در یک ساعت در اوج این دو بارش شهابی در شب های ۱۴ تا ۱۶ مهر مشاهده خواهیم کرد. بدین سبب بارش شهابی های جذابی نیستند که مردم را سفارش نماییم آنرا ببینند. اوج بارش شهابی کم فروغ اژدهایی شامگاه ۱۶ مهرماه، پس از غروب خورشید است. این محقق حوزه نجوم «بارش شهابی کم فروغ جباری» را سومین بارش شهابی در مهرماه ۱۴۰۳ عنوان نمود و اظهار داشت: اوج این بارش شهابی ۳۰ مهرماه است.
این روزنامه نگار علم افزود: تعداد شهاب های بارش شهابی جباری، در وضعیت ایده آل و در زمان اوج در نهایت ۱۵ شهاب در ساعت است که می توان آنرا مشاهده کرد. اما از آنجائیکه ۳۰ مهر، هلال ماه شب هجدهم را در آسمان داریم، پس از دو ساعت ابتدایی شب، ماه طلوع خواهدنمود و نور ماه، آسمان را روشن می کند و عملاً شانسی برای دیدن شهاب های بارش شهابی جباری نخواهیم داشت. وی ادامه داد: پدیده نجومی جذاب اما اختفای خراشان سیاره زحل با ماه است که در ساعت ۲۲ و ۳۹ دقیقه ۲۳ مهر از جنوب شرق ایران در استان سیستان و بلوچستان با تلسکوپ یا دوربین دوچشمی قوی قابل مشاهده می باشد.

1403/07/15
12:19:09
0.0 / 5
414
تگهای خبر: دوربین
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
x
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳

لیزر تگ

لیزر و بازی

lazertag.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لیزر تگ محفوظ است