تحول دیجیتال در پاتولوژی و تشخیص بیماری با هوش مصنوعی ایرانی
به گزارش لیزر تگ، مسئول فنی و تولید دستگاه اسکنر لام دیجیتال اظهار داشت: این دستگاه قابلیت بزرگنمایی لام ها تا۲۰۰۰ برابر به پزشکان می دهد این نوآوری می تواند تحولی در فرآیندهای پاتولوژی و تشخیص بیماری ها ایجاد نماید.
امین رفیع راد مسئول فنی و تولید «دستگاه اسکنر لام دیجیتال» در شرکت نگرش کامپیوتر پویا در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن اشاره به خصوصیت های منحصر به فرد این دستگاه اسکنر اظهار داشت: این اسکنر یک دستگاه هوشمند، کاربردی، بهینه و به صرفه جهت تبدیل لام شیشه ای به لام مجازی (لام دیجیتال) است. اسکنر لام، اسکن انواع لام های پاتولوژی، بیولوژی، هماتولوژی و… را در بزرگنمایی های دلخواه و با بالاترین کیفیت امکانپذیر می کند.
وی اضافه کرد: دستگاه اسکنر لام با استفاده از هوش مصنوعی منحصر به فرد خود، می تواند جهت انواع کاربردهای تحقیقاتی، تشخیصی و همینطور رفع احتیاج به حضور یک میکروسکوپ آنالوگ در آزمایشگاه، در بالاترین سطح کیفیت به کار رود.
بزرگنمایی دلخواه لام ها تا سقف ۲۰۰۰ برابر با اسکنر دانش بنیان
این فعال فناور ضمن اشاره به این که این دستگاه به پزشکان این امکان را می دهد که به جای مشاهده لام ها زیر میکروسکوپ، آنها را به دستگاه سپرده و با بزرگنمایی دلخواه تا سقف ۲۰۰۰ برابر، لام ها را به صورت کامل اسکن کنند، تصریح کرد: این اسکنر به پزشکان این توانایی را می دهد که به شکل ریموت و از هر نقطه ای از دنیا لام های خویش را مشاهده و با دیگر پزشکان به اشتراک گذارند. آنها می توانند بخش های مختلف لام را علامت گذاری و نظرات خویش را به شکل متنی یا صوتی ثبت کنند.
مسئول فنی و تولید دستگاه اسکنر لام سل نما افزود: نرم افزاری که همراه با این دستگاه عرضه می شود، اطلاعات بالینی بیمار را به صورت کامل ثبت و آرشیو می کند، به صورتی که پزشکان به تمامی اطلاعات موردنیاز برای تشخیص در یک جا دسترسی دارند. این اطلاعات به شکل دیجیتال ذخیره می شود و از آرشیو فیزیکی جلوگیری می کند.
قیمت پایین تر از نمونه های چینی و آمریکایی
رفیع راد همینطور به مزیت های این دستگاه اشاره نمود و اظهار داشت: این محصول نمونه مشابه داخلی ندارد و تنها چند نمونه وارداتی محدود در بازار موجود است. قیمت این دستگاه نسبت به نمونه های خارجی، بخصوص نمونه های چینی و آمریکایی، به مراتب پایین تر است و کیفیت اسکن آن حتی از برخی مدلهای گران تر هم بهتر است. همچنین، این شرکت خدمات پشتیبانی ویژه ای را عرضه می دهد که در مقایسه با برندهای دیگر، بی نظیر است. این نوآوری می تواند تحولی در فرآیندهای پاتولوژی و تشخیص بیماری ها ایجاد نماید و به پزشکان کمک نماید با دقت و سرعت بیشتری به درمان بیماران بپردازند.
نوآوری در دنیای پاتولوژی / سهولت و بهبود آموزش پاتولوژی
این فعال فناور ضمن اشاره به این که نمونه ای از دستگاه اسکنر سل نما با هدف آموزش پاتولوژی/میکروسکوپی طراحی و ساخته شده است (سل نما LS PE۲۰) که علاوه بر خصوصیت های عمومی تعریف شده، دارای خصوصیت های منحصربه فردی جهت سهولت و بهبود آموزش پاتولوژی است، اظهار داشت: بارزترین خصوصیت سل نما LS PE۲۰، امکان سرویس دهی و به اشتراک گذاری لام های مجازی با دانشجویان است. در حوزه آموزشی، سیستم سل نما LS PE۲۰ به شکل مستقل نقش یک سرور (Server) را ایفا می کند و کلاینت ها همان دانشجویانی هستند که با استفاده از کامپیوترهای خود قصد بازنگری لام های مجازی را دارند. روند کار به این صورت است که مدیر سیستم سل نما LS PE۲۰ (که معمولا استاد درس یا مسئول لابراتوار است) ابتدا لام های دلخواه را با تنظیمات موردنظر (مقدار بزرگنمایی و نوع اسکن) توسط دستگاه اسکنر به لام مجازی تبدیل میکند، سپس لام های اسکن شده را با استفاده از شبکه محلی یا حافظه های جانبی با دانشجویان به اشتراک می گذارد.
وی افزود: پس از اشتراک گذاری، دانشجویان قادر هستند لام مجازی را مورد بررسی قرار دهند و از همه مزایای میکروسکوپی دیجیتال بهره بگیرند. دانشجویان می توانند به شکل آزادانه در لام هایی که به آنها دسترسی دارند نظرات خویش را ثبت کنند و اندازه گیری های مختلف انجام دهند. این امکان وجود دارد که به هر دانشجو شماره کاربری خاصی داده شود تا مرجع تغییرات و نظراتی که روی هر لام ثبت می شود، مشخص باشد. برگزاری کلاس های آموزشی و آزمون های مهارتی با این سیستم بسیار پربازده خواهد بود، چونکه سل نما LS PE۲۰ هم از بالاترین کیفیت در تصویربرداری، تشکیل و نمایش لام مجازی بهره می برد و هم امکانات تخصصی گوناگونی جهت آموزش میکروسکوپی عرضه می دهد. نا گفته نماند ضمن حفظ برتری کیفیت آموزش، هزینه آموزش با روش دیجیتال به نسبت استفاده از میکروسکوپ های سنتی کمتر می باشد.
رفیع راد در ادامه در رابطه با مزیت های دیگر این دستگاه اسکنر توضیح داد و اظهار داشت: ساده سازی مراحل اسکن، بررسی، تشخیص، گزارش گیری و آرشیو کردن نمونه های میکروسکوپی به وسیله ی دستگاه اسکنر لام CELLNAMA در کنار کیفیت بالای تصاویر، به مراکز آزمایشگاهی کمک می نماید تا اتمام روند انجام تشخیص پاتولوژی خویش را به شکل دیجیتال انجام دهند، تا علاوه بر بالا بردن سطح کیفیت، همیشه تشخیص های قابل استناد در خروجی داشته باشند.
اسکن خودکار و مشاهده مستقیم؛ تجربه ای جدید در میکروسکوپی
این فعال فناور بیان نمود: دستگاه اسکنر سل نما، علاوه بر اسکن خودکار نمونه های میکروسکوپی، امکان مشاهده و بررسی مستقیم و بلادرنگ نمونه را فراهم می سازد. در واقع، میتوان از دستگاه اسکنر سل نما بعنوان یک میکروسکوپ دیجیتال بهره برد. کاربر می تواند به شکل آزادانه، بدون محدودیت و با استفاده از هر بزرگنمایی دلخواهی در هرکدام از لام های موجود روی خشاب به مشاهده و تصویربرداری از نمونه بپردازد. تصاویر دریافت شده در حالت میکروسکوپی در آرشیو مختص به خود قرار گرفته و بعداً قابل دسترسی، مشاهده و اشتراک گذاری هستند.
منبع: lazertag.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان لیزرتگ در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۲